Öğrenci Devamsızlıkları

E-Okul devamsızlık ekranında bakanlıkça yapılan güncelleme neticesinde son iki güne ilişkin devamsızlık bilgileri girilebilmektedir. İçinde bulunulan gün ve bir gün öncesi haricinde tüm devamsızlık girişleri(özürlü giriş, özürsüz giriş, silme, ekleme, vb.) kapalı durumdadır.

Bu nedenle öğrencilerimizin ve velilerimizin aşağıdaki hususlarda bilgilendirilmesi gerekmektedir:

-Öğrenciler ve veliler tarafından devamsızlıklar e-Okul-Veli Bilgilendirme Sisteminden günlük takip edilmelidir.

*-Özürlü devamsızlık durumunda özür belgeleri veya dilekçeleri en geç devamsızlığı takip eden iş günü mesai bitimine kadar idareye teslim edilmelidir.*

*-GERİYE DÖNÜK DEVAMSIZLIKLARIN İZNE ÇEVRİLMESİ DURUMU ORTADAN KALKMIŞTIR.*

-Olası mağduriyetlerin yaşanmasının önüne geçmek adına öğrenci ve velilerimizin yukarıda bahsedilen duruma dikkat etmeleri ÖNEMLE rica olunur...

22.02.2024 920